Når man skal sidde i mange timer hver dag på en skrivebordsplads, så er det vigtigt at man ikke undererkender vigtigheden bag en god kontorstol. Det er nemlig ikke en hvilken som helst kontorstol, der vil være god for dig.

Find de bedste tilbud på og forståelsen for den gode kontorstol

Mange timers arbejde foran en computer ved skrivebordet har igennem mange år givet anledning til gener og arbejdsskader for de arbejdende folk. Det er nemlig langt fra et let job at sidde på sin flade, hvilket der er mange der aldrig har haft et kontorjob der vil kunne finde på at påstå.

Er du ved at etablere dig dit eget kontormiljø, er det derfor meget vigtigt at du ikke negligerer vigtigheden bag den gode kontorstol. Du kan let blive skræmt over de prisforskelle der er at finde på markedet og det er derfor ikke nogen dårlig idé hvis du først og fremmest finder vejen til de bedste tilbud på kontorstole, men samtidig også får en forståelse for hvad der kendetegner den gode kontorstol.

Undgå arbejdsskader med den gode kontorstol. Foto: Unsplash

Få den korrekte støtte til hele kroppen mens arbejdet udføres

Den gode kontorstol skal kunne klare mange jobs. Sidder du allerede blot 1 time om dagen foran skærmen, vil det kunne mærkes på kroppen efter nogen tid, hvis du er placeret forkert foran skærmen. Først og fremmest er det vigtigt at du ser på hvordan din krop bliver støttet, mens du udfører dit arbejde.

Det du skal være opmærksom på, er støtten i ryggen og lænden, nakken og fødderne. Mange har desuden stor glæde af også at vælge en stol med gode armlæn, så man kan hvilke armene i en korrekt vinkelret stilling.

Dine ben skal også have den rigtige vinkel. Stolen på ikke være for høj, ej heller for lav. Er du enten meget lav eller meget høj vil det i mange tilfælde være nødvendigt at teste hvor meget stolen kan reguleres op og ned i højden.