En kontorstol er vigtig for dig og det arbejde, du udfører. De mange timer brugt til stillesiddende arbejde kan nemlig gå hen og påvirke både din sundhed, velvære, komfort og produktivitet, hvis ikke der er styr på sagerne. Der er dog andre og flere ting, som en god kontorstol skal spille sammen med ved et godt kontor. Vil du lære mere om dette, kan du finde tips, tricks og information nedenfor.

Disse dele af dit kontor bør også vælges med omhu

Vil du gerne lægge gode kræfter ind i at skabe det bedst mulige kontorsetup, handler det i høj grad om at indrette sig med omhu og udvælge de bedst mulige kontormøbler, der udover kontorstolen også kan være med til at komplimentere den sunde arbejdsstilling og det gode workflow.

Vil du gerne lære mere om, hvilke kontormøbler der for eksempel kan gøre en positiv forskel, kan du drage inspiration fra følgende liste:

  • Skriveborde og potentielt hævesænkeborde er vigtigt at have styr på.et godt skrivebord skal have rigeligt plads og indstilles i den rette højde, så du kan sidde godt. Vælger du et skrivebord med hævesænkefunktion, kan det desuden være en god måde at skabe variation til din krop.
  • Kontormøbler til opbevaring, for eksempel skuffemøbler, reoler, bakkemoduler, brevbakker og lignende. Med et ryddeligt og velorganiseret kontor vil du ofte bedre kunne bevare overblikket.
  • Andet skrivebordstilbehør og tilbehør til at komplimentere kontorstolens funktion – overvej for eksempel fodstøtter eller et stoleunderlag.

 

Med kontormøbler kommer du langt, men det er ikke alt

Selvom de rette kontormøbler er vigtige, udgør de ikke hele svaret på at skabe et godt kontormiljø. Tænk her for eksempel gerne på en god og behagelig belysning, god udluftning samt planter, der kan give lidt liv. Også kunst på væggene kan for nogle gøre en positiv forskel.