Select Page

Skal du have nyt kontor derhjemme? Eller måske du bare skal have lavet om på indretningen? Så får du her et par tips til, hvad du ikke kan undvære på dit kontor.

1 Skrivebord

Et skrivebord er et must. Det siger næsten sig selv. Du skal have et sted at sidde, så du kan arbejde. Du kan overveje om du vil investere i et hæve/sænke bord, så du har mulighed for at stå op, når du har brug for det. Det kan være hårdt for ryggen at sidde ned hele dagen, så det kan være godt med noget variation.

2 Kontorstol

Du skal have en god kontorstol, så du kan sidde godt. Du skal sørge for at købe en stol, som støtter godt op omkring din ryg, så du ikke får ondt i ryggen. Du kan finde en her.

3 Whiteboard

Et whiteboard kan være en rigtig god ide. Grunden til dette er, at det kan være godt at have et sted at brainstorme, hvor du kan lade tankerne flyde. Så kan du blot skrive og tegne alle dine ideer ned på en gang. Det smarte er, at du også kan bruge den til magneter, så du kan hænge ting op, som er vigtige for dig. Du kan se mere om whiteboards her.

4 Højtaler

Det kan være godt med noget baggrundsstøj. Derfor er en god investering en mindre højtaler, hvor du kan høre radio, musik eller hvad du er til. Når du har kontor derhjemme, kan det især være nødvendigt for at lukke støj fra resten af huset ude. På den måde fokuserer du ikke så meget på de lyde der kommer fra de andre rum.

5 Computer, mus og tastatur

Hvis du skal sidde ved en computer, så kan det være smart med en større skærm end en almindelig bærbar størrelse. Du kan derfor købe en større skærm, som du kan have ved siden af din computer. Dernæst kan det være godt med et trådløst tastatur, så du ikke er afhængig af at skulle sætte x antal cm væk fra computeren. Med et trådløst tastatur kan du sidde præcis som du vil. Dernæst har du brug for en trådløs mus, så du ikke skal bruge pegefeltet på din bærbar. Det kan hurtigt blive hårdt for dine underarme og fingre at bruge pegefeltet, så derfor har du brug for en trådløs mus. Så kan du igen også sidde med den afstand fra computeren, som du har brug for.