Flere og flere af os bruger de fleste af vores vågne timer stillesiddende. De fleste af os har nemlig et job, hvor vi sidder meget ned. Dette gør, at vores ryg ikke får den bevægelse, som den egentlig er bygget til, hvilket ofte medfører, at man får ondt i ryggen. Det at sidde stille på arbejdet er i og for sig ikke forkert, for det er der bare flere og flere jobs, der kræver, men alligevel kan man forsøge at gøre noget selv, så man ikke ender med at få dårlig ryg. Men hvad?

 

Sid ordenligt, når du sidder stille

De fleste af os tænker heller ikke over, hvor stor betydning den stol vi sidder i, rent faktisk har. For den har faktisk en enorm stor betydning. Det er nemlig sådan, at hvis du ikke har en ordentlig kontorstol, så får din ryg heller ikke den passende støtte, den skal have for at klare en hel dag siddende. I stedet kommer du til at sidde i mange mærkelige stillinger i et forsøg på at komme til at sidde godt, og disse stillinger er i den grad ikke gode for din ryg. Det er altså vigtigt, at man ikke kun udelukkende går efter prisen, men at komforten kommer til at spille en endnu større rolle.

 

Vælg den, der passer bedst til dig

Der findes et hav af forskellige slags kontorstole og i forskellige prisklasser. Nogle har ryglæn, andre har ikke. Nogle har armlæn, andre har ikke. Her er det bare vigtigt, at du virkelig gør op med dig selv om, hvilken kontorstol der passer bedst til dig og din arbejdsdag. Hvilke krav sætter du og dine arbejdsforhold til kontorstolen? Det ved du bedst selv, men et godt sted at starte er ved at se mere her. Du har muligheden for at investere i et fremtidigt liv uden rygsmerter.