Jeg har ændret mit forhold til mobilcoversTidligere opfattede jeg bare mobilcoveret som et stykke plastik, der havde et praktisk formål, nemlig at beskytte telefonen mod slag og ridser. Jeg tror, at de fleste selv har prøvet – eller i hvert fald kender nogen – der har tabt sin mobiltelefon og derved fået beskadiget skærmen på telefonen. Det er dødærgerligt. Det ser ikke særlig fedt ud med en skadet skærm og i værste fald kan skærmen være så ødelagt, at det kan være svært at se noget på den. Jeg betragtede altså kun mobilcoveret som en praktisk foranstaltning og jeg skiftede kun cover, når jeg fik en ny mobil telefon, der ikke kunne passe det gamle cover. Men i dag betragter jeg coveret som så meget mereMobilcovers er blevet vigtige accessories til telefonen og de findes i et hav af farver, mønstre og materialer. Man kan helt sikkert finde et mobilcover, der passer til ens livsstil. Som noget nyt kan man nu få mobilcovers, der er fremstillet af frø og plantefibre.  

Produktion med respekt for miljøet 

Apropos miljøvenlige mobilcovers, så synes jeg, at det er prisværdigt, at firmaerne også tager varer  planeten og ikke kun varetager deres egne interesser, nåde fremstiller diverse produkter. Der er øget fokus på at tage miljøhensyn forbindelse med produktfremstilling, hvilket altså også gælder fremstilling af mobilcovers. Covers fra Greylime er jo som nævnt fremstillet af frø og plantefibre helt uden plast og derved sænkes mængden af CO2 udslip. Jeg må sige at hele set uppet omkring mobiltelefoner er begyndt at hænge sammen rent ressourcemæssigt, både når det gælder fremstilling og recycling af brugte telefoner. For mit eget vedkomne er jeg også blevet opmærksom på, at jeg ikke nødvendigvis behøver at skifte hele telefonen, når jeg trænger til fornyelse. Jeg kan jo nøjes med at købe et nyt mobilcover