Sluseholmen i København er et område, hvor der er blevet bygget rigtig meget de seneste år. Det betyder også, at du vil have nemmere ved at finde en bolig dér, end du vil mange andre steder i byen. Du kan for eksempel finde en bolig gennem Propstep.

Mangler du et sted at placere din kontorstol – og alle dine andre møbler – i København, er det måske en fordel for dig, at du ser mod Sluseholmen. Bydelen i det sydlige København er i rivende udvikling, hvor der bliver bygget mange boliger. Både lejeboliger og ejerboliger. Derfor vil det være nemmere for dig at finde en ny bolig dér i forhold til mange andre steder i København.

En af de muligheder, du har, når du leder efter en bolig på Sluseholmen, er at se nærmere på firmaet Propstep. De har samlet alle de nybyggede lejeboliger, der er i området, hvilket er med til at give dig et langt bedre overblik over dem. Du kan hurtigt se, hvor mange værelser de forskellige boliger byder på, og ikke mindst hvad de koster.

Fordele ved Sluseholmen

Ud over at det er lidt nemmere for dig at finde en bolig på Sluseholmen end andre steder i København, er der også en række andre fordele for dig ved at bo i bydelen. Først og fremmest er der selvfølgelig beliggenheden ved vandet. Mange af boligerne har havudsigt, og fra nogle af boligerne er der endda direkte adgang fra boligen til havet. Det er helt unikt i København.

Når en bydel er blevet bygget op fra grunden i løbet af de seneste få år, som det er tilfældet med Sluseholmen, betyder det selvfølgelig også, at den er skabt til, hvordan vi moderne mennesker godt kan lide at leve. Der er derfor ikke langt til indkøb og offentlig transport.

Modsat de ældre bydele i København er der selvfølgelig tænkt på, at de fleste beboere gerne vil have en bil, og det vil derfor være nemt for dig at finde en parkeringsplads i bydelen.

Boliger for folk i alle aldre

Når du leder efter en bolig, kan det i mange tilfælde være fordi, der er sket en forandring i dit liv. Måske har du fået et barn og har fået brug for mere plads. Måske er dine børn flyttet hjemmefra, og du skal til at downsize. Måske vil du gerne tættere på dit arbejde. Måske er du begyndt at arbejde hjemmefra og har brug for plads til det.

Lige meget om du har brug for en større eller en mindre bolig, er det muligt for dig at finde den på Sluseholmen. Gennem Propstep kan du finde boliger, der henvender sig til folk i alle aldre. Det kan være store boliger til børnefamilier og mindre boliger til par og singler. Det giver bydelen et godt mix af yngre og ældre.

Er du interesseret i en bolig på Sluseholmen i nærmeste fremtid, kan det være en fordel for dig, at du allerede nu ser nærmere på de boliger, som Propstep har samlet. Dermed kan du hurtigt komme i gang med at finde det helt rette sted at placere din kontorstol.